Lepota

Barve las za letošnje poletje?

Ste rade vedno v koraku z zadnjimi modnimi smernicami in to tudi ko je govora o pričeski in barvi las? Če je vaš odgovor pritrdilen, vam predstavljamo najnovejše trende, kar se tiče barvanja las. Letos spet prevladujejo svetli lasje, ki so lahko primerni čisto za vse tipe polti – pomembno je namreč najti pravi odtenek … Tak, ki bo poudaril vaše oči, polt in vam dal še več karakterja, kot ga gotovo že imate!

Vaš frizer ali frizerka gotovo pozna vse novosti letošnjega poletja! Če pa slučajno niste prepričane, da je tako, mu kar povejte, da so letos moderne zelo svetle barve! Najbolj priljubljeni so mrzli toni, taki ki mogoče mejijo že malce na modro … krasni pa so tudi rožnati odtenki, ki bodo vaši polti dali še več sijaja in vam še več zapeljivosti.

To je absolutno ‘out’!!!

Če je bilo celo zadnje desetletje v znamenju tako imenovanih ombre pričesk, se je letos vse spremenilo. Pozabite na temne pramene, ki se agresivno prelivajo v svetle … Pozabite na ‘modne’ narastke in omislite si barvo, ki bo od korena pa do konic las enaka oziroma rahlo prelivajoča! Vi boste videti veliko bolj urejene in zapeljive, vaši lasje bodo pa žal malce bolj trpeli, saj boste barvo morale nanesti tudi na konice, kar je v vsakem primeru škodljivo!

Namig

Imamo pa fantastičen namig ali bolje rečeno kar fantastično rešitev! Vaši lasje bodo kljub barvanju po celotni dolžini lepi, negovani in predvsem zdravi …. A to le v primeru, da boste uporabljale kakovostne izdelke za nego las. Predstavljamo vam fantastični šampon s polžjo slino, absolutno novost na našem tržišču! Poleg šampona pa je tu tudi izjemno hranilna in regenerativna maska s polžjo slino, ki bo vaše lase naredila sijoče, elastične in zdrave.

Polžja slina namreč vsebuje kar nekaj izjemnih sestavin, med drugim tudi alantoin, ki polžu pomaga pri regeneraciji njegove hiške. Kar predstavljajte si, kaj bo alanoin naredil vašim lasem! Regeneriral jih bo tako, da bodo veliko bolj zdravi in posledično tudi izjemno lepi! Preizkusite vrhunske izdelke kozmetične linije Face Complex in same se prepričajte, da so ti pravi za vas!

Spodaj pa pričeske, ki bodo kraljevale v tem vročem in dolgem poletju!

Nega Las

-17%
Kapljice (energijske) proti izpadanju las BIO NATURAL
Dodaj v košarico

Energijske kapljice proti izpadanju las BIO NATURAL

24.90
-34%
šampon za glajenje las res
Dodaj v košarico

Šampon s polžjo slino za glajenje las Face Complex

9.90
-34%
maska za lase s polžjo slino
Dodaj v košarico

Maska za lase s polžjo slino Face Complex

9.90
-25%
Šampon (cink, žveplo) proti prhljaju BIO NATURAL
Dodaj v košarico

Šampon (cink, žveplo) proti prhljaju BIO NATURAL

14.90
-34%
Dodaj v košarico

Serum za glajenje las s polžjo slino Face Complex

9.90
-34%
Dodaj v košarico

Šampon s tekočimi kristali in polžjo slino Face Complex

9.90
-25%
ARGANOVO OLJE
Dodaj v košarico

Arganovo olje 100ml

14.90
-50%
matični mleček
Dodaj v košarico

Matični mleček ampule – Face Complex

9.90
-34%
šampon za suhe lase res com
Dodaj v košarico

Šampon s polžjo slino za suhe lase

9.90
-34%
Dodaj v košarico

Maska za kodraste in neukrotljive lase Face Complex

9.90
-34%
Dodaj v košarico

Maska za lase z arganovim oljem Face Complex

9.90
-33%
losjon proti mastnim lasem
Dodaj v košarico

Losjon proti mastnim lasem BIO NATURAL

19.90

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja