Lepota

Revolucionarni tekoči puder

Revolucionarni tekoči puder s polžjo slino

Vsaka ženska, ki je rada lepa, redno uporablja razno razne kozmetične proizvode. Med njimi je zagotovo eden od najbolj priljubljenih puder. Tega uporabljamo za uravnavanje tena kože in prikrivanje raznih nepravilnosti.

Seveda ne obstaja le ena tipologija pudrov. Poznamo jih namreč kar nekaj: tekoči pudri, pudri v kremi, pudri v stiku, BB kreme, pudri v kamnu in pudri v prahu.

Absolutno nepogrešljivi so predvsem tekoči pudri, ki imajo lahko visoko ali nekoliko nižjo prekrivnost.

Z gotovostjo lahko rečemo, da pri pudrih kvaliteta ni nujno pogojena s ceno izdelka. To skratka pomeni, da je lahko puder nižjega kakovostnega razreda boljši za vašo kožo, kot puder, za katerega morate odšteti tudi do 80 evrov. Vse je odvisno od tipa kože in občutljivosti te. Obstajajo pudri iz visokih cenovnih razredov, ki mnogo kateri ženski povzročijo rdečico, srbečico in celo izpuščaje.

Škodljivi ali neškodljivi?

Prepričanje, da je tekoči puder škodljiv, ker bodisi suši kožo bodisi ne pusti, da bi ta dihala, je že staro in nekako ne velja več. Z leti je kozmetična industrija tako napredovala, da na tržišču že obstajajo pudri ali BB kreme. Te naši koži absolutno ne škodujejo in jo celo ščitijo.

Revolucionarni tekoči puder s polžjo slino

To, da je polžja slina zelo dobra za človeško kožo in njeno regeneracijo, je znano že kar nekaj let. Na tržišču je že zelo bogata paleta raznih izdelkov, narejenih na osnovi polžje sline, ki našo kožo ščitijo, vlažijo in jo regenerirajo. Polžja slina namreč vsebuje alantoin, sestavino, ki jo polž uporablja za popravilo svoje hiške. Alantoin tako zelo blagodejno deluje tudi na našo kožo , saj jo globinsko jo regenerira! Polžja slina vsebuje pa tudi glikolno kislino, ki na kožo deluje antibakterijsko, zato pomaga pri preprečevanju nastajanja mozoljev in ogrcev.

Tekoči puder s polžjo slino je absolutna novost, ki bo združuje lepoto z zdravjem! Zakaj ne bi bile vedno lepe in urejene in obenem imele poskrbele, da je vaša koža gladka, navlažena, globinsko regenerirana. Skratka – fantastična!

Puder s polžjo slino je torej nekaj povsem novega in revolucionarnega. Uporabljamo ga lahko tudi med toplimi poletnimi dnevi, saj je njegova tekstura nežna in lahkotna – puder se lepo vpije in kožo navlaži!

Kozmetika Face Complex se ponaša z izbranimi sestavinami, ki ustvarjajo edinstveno kombinacijo za vašo kožo. Proizvodi Face Complex so izdelani v Evropi in ne vsebujejo škodljiv sestavin, kot so parabeni, konzervansi in alergeni. Strokovnjaki Face Complex so vedno v koraku s času in vse kozmetične inovacije spretno vključujejo v izdelavo vedno novih izdelkov. Zaupajte jim, ker to je dobro za vas!

8.90Izberite možnosti

Tekoči puder s polžjo slino Face Complex

8.90

Osvetljevalec & Korektor Face Complex

7.99
-34%
primer za obraz s polžjo slino
Dodaj v košarico

Primer za obraz s polžjo slino – Face Complex

9.90

Tekoči puder Matte Facecolor

7.90
-34%
utrjevalec ličil s polžjo slino res com
Dodaj v košarico

Utrjevalec ličil s polžjo slino Face Complex

9.90
-25%
ARGANOVO OLJE
Dodaj v košarico

Arganovo olje 100ml

14.90
-25%
serum s kolagenom
Dodaj v košarico

Serum s kolagenom – Face Complex

14.90

Tekoči korektor Face Complex

5.90
-38%
dvofazni odstranjevalec ličil s polžjo slino
Dodaj v košarico

Dvofazni odstranjevalec ličil s polžjo slino Face Complex

9.90
-25%
serum proti gubam
Dodaj v košarico

Serum mladosti s kačjim strupom – Face Complex

14.90

Kompaktni puder Face Complex

7.90
-25%
serum z alantoinom
Dodaj v košarico

Serum s polžjo slino Face Complex

14.90

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja